2e Jazz Factory in Hotel Arena met Grote Prijs finaliste Nana Adjoa

2e Jazz Factory in Hotel Arena met Grote Prijs finaliste Nana Adjoa

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Bestel hier je kaarten.

De kapel van Hotel Arena is de broedplaats voor nieuwe muziek van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.
We nemen u mee in het creatieve proces van het ontwikkelen van onze nieuwe muziek. Kijkt u voor een sfeerbeeld van de eerste editie naar onderstaand filmpje:

Dit keer werken we samen met zangeres en gitariste Nana Adjoa, finaliste van De Grote Prijs van Nederland 2014.

Ieder concert heeft een centraal thema dat u terugvindt in de muziek, in prikkelende interviews met musici en in teksten van jonge opiniemakers/schrijvers/dichters, voorgedragen door Lucas De Man – onder andere bekend van Kunstuur en Nieuwe Helden.  Rondom de thema’s selecteert Hotel Arena een speciale en exclusieve wijn, speciaal voor die middag gekozen.

Deze Jazz Factory maakt deel uit van de try-out van de Cultural Sundays van Hotel Arena waar bruggen worden geslagen tussen jazz, singer-songwriter, beeldende kunst en spoken word.

Uw tickets geven toegang tot het complete programma. Toegang: 15 euro inclusief een eerste glas wijn.
Reserveren is noodzakelijk!

14.30 – 15.00 Start programma met welkomstwoord Lucas De Man (Patio)
15.00 – 16.00 Opening expositie Leslie Browne – American Heritage (Gallery)
16.00 – 17.00 Jazz Factory – Jazz Orchestra of the Concertgebouw met Nana Adjoa (Kapel)

LUCAS DE MAN (Stichting Nieuwe Helden) is creator, conceptontwikkelaar, presentator, dagvoorzitter, theatermaker en regisseur. Op 11 juni neemt Lucas gedurende het hele programma de rol aan van presentator en mediator. Hierin gaat hij met zijn analytische vermogen proberen de verschillen en overeenkomsten te vinden achter het artistieke proces en de bezielde klanken van sferische jazz en intieme singer-songwriter muziek.

LESLIE BROWNE – AMERICAN HERITAGE
Leslie Browne studeerde beeldende kunst op diverse academies in Californië en Amsterdam. Haar schilderijen van Amerikaanse huizen en snelwegen bieden een kritische blik op de leefstijl van de Amerikaanse middenklasse en het effect dat de westerse samenleving hierop heeft. Nu de eerste bruidsdagen van president Trump erop zitten, gaat ze met haar werk een dialoog aan over het ‘land van de toekomst’

 

JazzFactory vindt dit jaar ook nog plaats op:

  • 8 oktober
  • 12 november

Jazz Factory is een onderdeel van de creatieve samenwerking tussen Stichting Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Lucas De Man/Stichting Nieuwe Helden en Hotel Arena.

Kaartverkoop

Locatie

Hotel Arena Amsterdam

Datum

11 jun 2017

Tijd

14:30 - 18:00

Kosten

15,00

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda