Curtis Stigers en het Jazz Orchestra: Ol’ Blue Eyes

Curtis Stigers en het Jazz Orchestra: Ol’ Blue Eyes

Deel, like, volg:
Facebook
Facebook
Google+
https://jazzorchestra.nl/events/curtis-stiger-en-het-jazz-orchestra-ol-blue-eyes/
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
INSTAGRAM

Jazzvocalist Curtis Stigers in een eerbetoon aan Frank Sinatra. Met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw doet hij het legendarische eerste live-album van Ol’ Blue Eyes herleven.

Curtis Stigers en Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Curtis Stigers vertelt over zijn idool Sinatra: ‘Frank leerde me hoe je een verhaal vertelt.’ Onlangs bracht jazzvocalist en
-saxofonist Curtis Stigers een eerbetoon uit: One More for the Road. ‘Ik heb mijn hele loopbaan gewacht op het moment dat ik dit repertoire mocht zingen.’ Vandaag doet hij dat live met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.
Dennis Mackrel leidt klassiekers als Fly Me to the Moon en Makin’ Whoopee.
Frank Sinatra
It Was a Very Good Year, 1966, toen Frank Sinatra zijn eerste live-album opnam. Met het legendarische Count Basie Orchestra speelde hij het Sands-casinohotel plat. Van I’ve Got You Under My Skin tot Angel Eyes, dit was Sinatra op zijn best. Elegant, brutaal, hip, roerend – en érg sexy, aldus Stigers over zijn favoriet Summer Wind. De Amerikaan laat zich met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw van zijn veelzijdigst zien. ‘Iedere noot barst van de energie,’ aldus Stigers.
Tickets
Facebook event

Locatie

Concertgebouw Amsterdam

Datum

22 jul 2018

Tijd

20:00 - 22:20

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda

Reader Interactions