Jazz Orchestra featuring Patti Austin

Jazz Orchestra featuring Patti Austin

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

De lichten gedimd, de stoeltjes knus rondom de tafels…
De Grote Zaal is vanavond een echte jazzclub. Waar een van ’s werelds beste bigbands, het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Patti Austin ontvangt. Van roerende nummers als Summertime tot ‘silly songs’ als A-Tisket, A-Tasket, u hoort Ella Fitzgeralds grootste hits. Zo is de First Lady of Song weer even terug in Het Concertgebouw.

Vorig jaar maart speelde het Jazz Orchestra met Patti Austin op het Java Jazz Festival – het was een feest, zoals u hier kunt beluisteren!

Patti Austin zingt Ella Fitzgerald
‘Damn good’ muziek doorgeven aan een nieuwe generatie: dat is het doel van Patti Austin. In het honderdste geboortejaar van Ella Fitzgerald brengt de Amerikaanse deze legendarische stem tot leven. Austin is zelf ook niet de minste, met een kast vol Grammy’s. Geboren in 1950 heeft ze Quincy Jones en Dinah Washington als peetouders. Die laatste trok haar als kleuter het podium op. De start van een geweldige carrière in jazz, soul en r&b. Van haar grote idool Fitzgerald zingt Patti Austin vanavond de mooiste nummers bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Kaartverkoop

Locatie

Concertgebouw Amsterdam

Datum

29 jul 2017

Tijd

21:00

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda