Jazz Orchestra tourt met Fuse

Jazz Orchestra tourt met Fuse

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Een tour kon nu eenmaal niet uitblijven na de succesvolle samenwerking tussen het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse in de serie Rhythm Changes.

De spannende combinatie tussen de strijkers van Fuse (de huisband van Podium Witteman) en de improvisatoren van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw resulteert in een verrassend programma met werk van uiteenlopende componisten als Béla Bartók, Eddie Sauter en Chick Corea.

Voorproefje? Kijk en luister vast hier!

Het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit 17 jazzmusici van wereldklasse, met zowel (inter-) nationale topsolisten als jong Nederlands talent. Het presenteert een ongekend breed repertoire: van traditionele jazz tot actuele muziek en soul.
Fuse staat erom bekend de muzikale invloeden van de zes groepsleden te combineren tot een eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie, in een ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie. Voor hun album Studio werd Fuse in 2017 genomineerd voor de Edison Klassiek Publieksprijs.
Tickets kopen

Locatie

De Doelen
Rotterdam

Datum

23 mrt 2019

Tijd

20:15 - 22:15

Kosten

vanaf 25 euro

Labels

Dirigent Rob Horsting