Jazz Orchestra met ZO Gospel Choir op City Prom Leeuwarden

Jazz Orchestra met ZO Gospel Choir op City Prom Leeuwarden

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw omringt zich met de meest opwindende artiesten voor een stomend concert met het ZO! Gospel Choir: gospel songs, jazz standards en souljazz vormen de ingrediënten voor dit heerlijke concert met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Rob Horsting.

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers tourt het orkest over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Jaarlijks verrast het Jazz Orchestra met een decembertour, waarbij eerder artiesten als José James, Madeleine Peyroux, Kurt Elling en Oleta Adams werden uitgenodigd. Chef-dirigent Dennis Mackrel staat sinds  2016 voor het orkest. Hij werd op zijn twintigste de jongste drummer ooit in de Count Basie band. Vervolgens speelde hij in o.a. The Vanguard Jazz Orchestra, The Carla Bley Very Large Band, de Maria Schneider Jazz Orchestra, de WDR Bigband en The Dizzy Gillespie All Star Big Band.

Het ZO!Gospel Choir is het meest gevraagde koor van Nederland met een repertoire dat bestaat uit een aanstekelijke cross-over mix van Black Gospel, Soul, RnB met Pop invloeden. Sinds de oprichting in 2010 toert ZO! Gospel Choir met groot succes de wereld over met grote binnen- en buitenlandse artiesten.

Read More

Locatie

Wilhelminaplein Leeuwarden

Datum

28 jun 2019

Tijd

22:30 - 23:55

Kosten

gratis

Labels

Dirigent Rob Horsting

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda