Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Madeleine Peyroux

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Madeleine Peyroux

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Koop uw tickets hier.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Madeleine Peyroux geven in de donkere decembermaand een warm en sfeervol concert. De Amerikaanse zangeres is wereldberoemd vanwege haar bijzondere stemgeluid, dat ook wel wordt vergeleken met Billie Holiday en Ella Fitzgerald. Samen met het Jazz Orchestra heeft Peyroux een prachtig programma samengesteld met muziek van haar meest recente en veelgeprezen album Secular Hymns en natuurlijk zullen ook enkele van haar bekendste nummers niet ontbreken.

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Dennis Mackrel is de beste en meeste swingende bigband van Nederland. Met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazers en dito solisten die tot de top van de Nederlandse jazzscene behoren.

Het Jazz Orchestra treedt jaarlijks wereldwijd op met topartiesten van nationale en internationale faam. Na Oleta Adams, Toots Thielemans, Kurt Elling, José James en Roy Hargrove heeft het Jazz Orchestra dit jaar Madeleine Peyroux uitgenodigd voor de jaarlijks terugkerende serie sfeervolle decemberconcerten.

 

Meer info ook op www.madeleinepeyroux.com.

Bestel kaarten

Locatie

De Doelen
Rotterdam

Datum

12 dec 2017

Tijd

20:15 - 22:30

Labels

Solist