Gratis lunchpauzeconcert

Gratis lunchpauzeconcert

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Op 30 en 31 oktober vonden de opnames plaats van de nieuwe cd Crossroads van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van chef-dirigent Dennis Mackrel en Rob Horsting. Tijdens dit lunchconcert trakteert het Jazz Orchestra of the Concertgebouw u op een voorproefje van de prachtige nieuwe stukken van hun bandleden: Joris Roelofs, Martijn van Iterson, Rob Horsting, Ilja Reijngoud, Simon Rigter en Jorg Kaaij reflecteren allen in hun nieuwe composities op eigen wijze op nieuwe ontwikkelingen in jazz en andere verwante hedendaagse muziekstromingen en meer algemeen op de tijd waarin we leven.

In deze nieuwe release slaat het Jazz Orchestra of the Concertgebouw nieuwe muzikale wegen in en verkent het nieuwe muzikale horizonten. Uitgangspunt is het internationale perspectief op wat internationaal gezien wordt als the leading jazzorchestra from the Netherlands.

Na een serie tournees die het orkest naar alle hoeken van de wereld heeft gebracht, hebben ze internationale arrangeurs als Michael Abene, Vellu Halkosalmi, Ed Partyka en Dennis Mackrel gevraagd om met hun eigen arrangeurs Rob Horsting en Henk Meutgeert composities van orkestleden als uitgangspunt te nemen voor nieuwe bewerkingen.

Tijdens dit gratis lunchconcert geeft het orkest een voorproefje op hun concert van 28 april 2018 op International Jazz Day.

Gratis toegang

Locatie

Zuiderstrandtheater
Scheveningen

Datum

21 mrt 2018

Tijd

12:30 - 13:00

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda