Millennials: openbare repetitie

Millennials: openbare repetitie

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Met Millennials speelt The Jazz Orchestra of the Concertgebouw muziek van een nieuwe generatie jazzmusici. Wat is de visie van jonge jazz influencers als Reinier Baas, Ben van Gelder en Maartje Meijer op de bigbandmuziek van nu en de toekomst? Een vraagstuk dat de basis vormt van dit speciale Millennials concert, dat tevens een openbare repetitie is ter voorbereiding van ons nieuwe album.

Afgelopen zomer nodigde het orkest jonge, prominente jazz musici uit om composities te schrijven speciaal voor The Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De nieuwe muziek van Reinier Baas, Joris Roelofs, Ben van Gelder, Simin Tander, Maartje Meijer, Morris Kliphuis, Gideon van Gelder, Tineke Postma, Maarten Hogenhuis en Lars Dietrich neemt hedendaagse bigband muziek onder de loep en brengt het naar de toekomst. Dirigent Rob Horsting van The Jazz Orchestra of the Concertgebouw werkte de uiteenlopende werken uit tot nieuwe arrangementen die te horen zijn op het aankomende album The Jazz Influencers.

‘De beste, meest veelzijdige en meest swingende bigband van Nederland’ (AD) won maar liefst twee Edison Awards en speelt regelmatig samen met solisten van wereldklasse, waaronder Chick Corea, Christian Scott en Dr. Lonnie Smith.

Tickets

Locatie

Podium Azijnfabriek - Jazzkapel
's-Hertogenbosch

Datum

18 feb 2020

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda