Stevie Wonder tribute met Jeangu Macrooy, Madeline Bell en Hermine Deurloo

Stevie Wonder tribute met Jeangu Macrooy, Madeline Bell en Hermine Deurloo

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM
Geïnspireerd door de soul, rhythm and blues van de legendarische muziek van Stevie Wonder geven we op Jazzfestival Generations een ode funky hits met singer-songwriter Jeangu Macrooy en Madeline Bell.

 

Tribute to Stevie Wonder
The Jazz Orchestra of the Concertgebouw begeeft zich op Higher ground in een Stevie Wonder-eerbetoon. Twee geweldige solisten, Madeline Bell en Jeangu Macrooy, zingen zijn meesterwerken. En Hermine Deurloo neemt Stevie Wonders geweldige harmonicasolo’s voor haar rekening. Van Superstitious tot Part Time Lover: verwacht klassiekers uit een oeuvre dat al ruim een halve eeuw springlevend is.

 

The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Madeline Bell & Jeangu Macrooy
Madeline Bell staat al net zo lang op de internationale podia als Stevie Wonder, met wie ze geregeld werkte. De soul- en gospelzangeres wordt in dit concert vergezeld door de Surinaamse singer-songwriter Jeangu Macrooy. Hij is dit jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival en bracht eerder al een prachtige ode aan Stevie Wonder in De Wereld Draait Door. Met The Jazz Orchestra of the Concertgebouw maken deze solisten een persoonlijke en spannende keuze uit Stevie Wonders hits.
Tickets
Facebook event

Locatie

Schouwburg Orpheus
Apeldoorn

Datum

19 sep 2020

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda