The Story of Nina Simone

The Story of Nina Simone

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

Een bijzondere middag op 14 augustus: we spelen ons allereerste festival sinds de coronacrisis de wereld stil legde. We kijken ernaar uit om u op Amersfoort World Jazz Festival te verwelkomen met Sabrina Starke als stralend middelpunt van deze ultieme tribute. Extra bijzonder: we verwelkomen ook de Poolse saxofonist Sylwester Ostrowski tijdens dit middagprogramma.
Let op: in tegenstelling tot voorgaande jaren is Amersfoort World Jazz Festival niet gratis dit jaar, in verband met geldende coronamaatregelen. Kaarten gaan via onderstaande link per 26 juni in de verkoop en kosten 15,- per stuk.

Ode aan de onvergetelijke jazzzangeres Nina Simone.
Samen met singer-soul-writer Sabrina Starke zoekt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw de rafelranden op in het wonderschone en zeer persoonlijke oeuvre van Nina Simone. Zij is een belangrijke inspiratiebron voor Starke, die met haar melodische en krachtige stem ieders hart raakt. The Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers toeren ze over de hele wereld met grote (inter)nationale solisten.

Geniet van ‘Feeling Good’, ‘My Baby Just Cares For Me’, ‘Don’t Let Me Be Misunderstood’, ‘Ain’t Got No – I Got Life’ en veel meer moois in deze ode aan de onvergetelijke jazzzangeres en mensenrechtenactiviste Nina Simone.

Facebook-event

Locatie

RABO Amersfoort Jazz Festival

Datum

14 aug 2021

Tijd

14:00 - 15:00

Kosten

15,00

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda