Wonderful Christmastime

Wonderful Christmastime

Deel, like, volg:
Twitter
Visit Us
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM

In december 2020 geven Trijntje Oosterhuis en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw drie swingende kerstconcerten tijdens een speciale editie van Wonderful Christmastime.

Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek; thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano. De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong. Dit jaar viert Trijntje de vijfde verjaardag van deze muzikale traditie met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Deze bigband van wereldformaat staat internationaal bekend om hun een ijzersterke ritmesectie en dito blazers waarmee ze over de hele wereld touren. Sinds 2000 geeft het orkest elk jaar traditiegetrouw een kerstconcert met bijzondere solisten. Tijdens Wonderful Christmastime komen Trijntje en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw samen om een swingend kerstfeest te vieren!

Geïnspireerd door dit kerstjubileum ontstond het idee om samen een cd op te nemen die uitgebracht wordt op het legendarische jazzlabel Blue Note. Het bigband-kerstalbum Wonderful Christmastime verschijnt op 27 november, met bijdrages van Candy Dulfer, Alain Clark en anderen.

Tickets

Locatie

Parkstad Limburg Theaters
Heerlen

Datum

23 dec 2020

Labels

Dirigent Rob Horsting

Eerstvolgend concert

klik hier voor de volledige concertagenda